I.v.m. de uitbraak van het corona virus verzoeken wij u NIET zonder overleg naar het gezondheidscentrum te komen. Neem zo nodig TELEFONISCH contact op. Meer informatie vindt u hier.

Informatie over nieuw coronavirus

Informatie over nieuw coronavirus

Heeft u vragen over het nieuwe coronavirus of denkt u dat u mogelijk besmet bent, ga dan naar www.thuisarts.nl. Hier leest u alles wat u moet weten.

Ook leest u wanneer u contact met uw huisarts op moet nemen. Kom NIET zonder overleg naar het gezondheidscentrum, maar neem indien nodig TELEFONISCH contact op.

In verband met de uitbraak van het coronavirus kunnen wij MINDER REGULIERE ZORG leveren. Wij geven voorrang aan spoedgevallen en proberen het aantal bezoeken aan de praktijk zo veel mogelijk te beperken. Dit vanwege uw en onze veiligheid. Er zijn voorlopig geen inloopspreekuren en ook kunt u online geen afspraken inplannen. Ook doen de POH's hun consulten zo veel mogelijk telefonisch.

Tevens willen wij u erop wijzen dat we in de huisartsenpraktijk GEEN TESTEN OP CORONA kunnen doen. Een test op het coronavirus wordt alleen maar verricht wanneer u zo ziek bent dat u moet worden opgenomen in het ziekenhuis en vindt ook daar plaats.

Wij danken u voor uw begrip.