I.v.m. de uitbraak van het corona virus verzoeken wij u NIET zonder overleg naar het gezondheidscentrum te komen. Neem zo nodig TELEFONISCH contact op. Meer informatie vindt u hier.

Pensioen dokter Dagnelie

Per 1 april 2022 heeft er een verandering in de praktijk plaatsgevonden. Dokter Dagnelie is, na 40 jaar als arts gewerkt te hebben met pensioen. Van die 40 jaar heeft zij 24 jaar als huisarts in het Gezondheidscentrum Mathenesserlaan gewerkt, eerst samen met dokter Van Hal en sinds 2012 met dokter Sana.  


“Al die jaren heb ik met veel voldoening in deze praktijk, in deze wijk gewerkt. Het was een ontdekking voor mij, al die verschillende culturen, na mijn eerdere werk op heel andere plaatsen. En het was een blijvende bron van inspiratie – het heeft mij een brede blik op de samenleving gebracht, die ik hoop te bewaren.  

Ik zal het werk en vele patiënten zeer zeker gaan missen.… huisarts is het mooiste vak dat er is! Vaak werk je met je handen, soms meer met je aandacht en door te luisteren naar wat gezegd wordt of juist niet gezegd… Ik hoop in mijn vrije tijd door te gaan met iets van betekenis voor anderen. Op welke manier zal wel blijken. 

Ik wil u graag bedanken voor uw vertrouwen in mij als uw huisarts, al die jaren!”


Dokter Sana zal de praktijk voortzetten en voorlopig twee dagen per week werken om daarnaast tijd te hebben voor zijn wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen van Corona voor patiënten in een achterstandswijk. Na voltooien van zijn proefschrift zal hij weer meer tijd voor de praktijk hebben. Voorlopig zal dokter Meral, voor velen van u al bekend, drie dagen per week spreekuur houden. 


Met hartelijke groet, 


Carien Dagnelie, huisarts Shakib Sana, huisarts