I.v.m. de uitbraak van het corona virus verzoeken wij u NIET zonder overleg naar het gezondheidscentrum te komen. Neem zo nodig TELEFONISCH contact op. Meer informatie vindt u hier.

Spreekuren

Spreekuur huisartsen

Maandag t/m vrijdag van 8.00-11.00 en van 13.30- 16.00 uur

Dokter Sana: dinsdag en vrijdag

Dokter Meral: maandag, woensdag en donderdag

Op het spreekuur van de huisartsen kunt u terecht voor al uw medische vragen en problemen.
U dient van tevoren een afspraak te maken. De assistente zal u kort om een toelichting vragen, zodat we u beter kunnen helpen. U hoort van de assistente welke huisarts er spreekuur heeft. Als u dat wilt, kunt u een voorkeur voor een van beiden aangeven.

Telefonisch terugbelspreekuur

Maandag t/m vrijdag 

Dagelijks houdt de huisarts een telefonisch terugbelspreekuur voor korte vragen of het bespreken van uitslagen. U kunt hiervoor een afspraak maken.  De huisarts belt u dan terug, indien mogelijk tussen 11.00 en 13.00 uur, maar in ieder geval dezelfde dag.

Spreekuur praktijkondersteuners (POH)

POH-somatiek

Maandag t/m vrijdag

De POH-somatiek begeleidt mensen met suikerziekte, astma, COPD, hart- en vaatziekten en stoppen met roken. U kunt een afspraak maken via de assistentes.

POG-GGZ

Dinsdag, donderdag en vrijdag

De POH-GGZ begeleidt mensen met psychische klachten. Deze zorg wordt vergoed als huisartsenzorg en tast uw eigen risico niet aan. Na een verwijzing van de huisarts, kunt u een afspraak maken via de assistentes.