Op dit moment zijn er meerdere huisartsen uitgevallen door covid. De wachttijden zullen langer zijn dan wat u gewend bent en er zal meer zorg op afstand plaatsvinden. Excuses voor het ongemak.

I.v.m. de uitbraak van het corona virus verzoeken wij u NIET zonder overleg naar het gezondheidscentrum te komen. Neem zo nodig TELEFONISCH contact op. Meer informatie vindt u hier.

Uitslagen & Ingrepen

Uitslagen

Als er bij u aanvullend onderzoek (bloedonderzoek, röntgenfoto etc) gedaan is, dient u na een aantal dagen contact met de praktijk op te nemen voor de uitslag.
Dit kan dagelijks tussen 8.00-12.00 en 13.30-16.00.

Chirurgische ingrepen

In onze praktijk is het mogelijk kleine chirurgische verrichtingen door de huisarts te laten doen. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van een vetbult, een talgkliercyste of andere plekjes, het behandelen van een ingegroeide teennagel en dergelijke zaken.
Voordat de huisarts een ingreep kan verrichten dient u eerst een afspraak te maken om de aandoening te beoordelen en te zien of een chirurgische ingreep noodzakelijk is. De eventuele ingreep kan dan op een later moment gedaan worden.

Spiraaltje en hormoon-staafje

Het is mogelijk om in onze praktijk een spiraaltje (koperspiraal of hormoonspiraal) of hormoon-staafje te laten plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met de praktijk om het met de huisarts te bespreken.