I.v.m. de uitbraak van het corona virus verzoeken wij u NIET zonder overleg naar het gezondheidscentrum te komen. Neem zo nodig TELEFONISCH contact op. Meer informatie vindt u hier.

 

Informatie over nieuw coronavirus

Heeft u vragen over het nieuwe coronavirus of denkt u dat u mogelijk besmet bent, ga dan naar www.thuisarts.nl/corona. Hier leest u alles wat u moet weten.

Ook leest u wanneer u contact met uw huisarts op moet nemen. Kom NIET zonder overleg naar het gezondheidscentrum, maar neem indien nodig TELEFONISCH contact op.

Ondanks de situatie met het coronavirus kunt u ons ook gewoon opbellen als u andere vragen heeft over uw gezondheid. We zullen u telefonisch adviseren en kunnen u, als het nodig is, op een veilige manier onderzoeken en behandelen.  Wel proberen we onnodige bezoeken aan de praktijk zo veel mogelijk te beperken. Dit vanwege uw en onze veiligheid. Er zijn voorlopig geen inloopspreekuren en ook kunt u online geen afspraken inplannen. Ook doen de POH's hun consulten zo veel mogelijk telefonisch. 

Wij danken u voor uw begrip.

 

Meer informatie over vaccinatie tegen covid-19 vindt u op www.thuisarts.nl.

 

Welkom op de site van huisartsen Dagnelie en Sana!

De praktijk maakt deel uit van Gezondheidscentrum Mathenesserlaan. Wij werken nauw samen met de andere zorgverleners in Gezondheidscentrum Mathenesserlaan. Het werkgebied voor de huisartsen van het centrum bestaat uit postcodegebieden 3014, 3015, 3021, 3022 en 3023. 

Op deze site treft u informatie aan over ons en onze praktijk. 

Onze praktijk is NPA geaccrediteerd voor het leveren van reguliere zorg.